För dig som vill anlita snickare i Örebro

Byta fönster Örebro

Arbetar du med fönsterbyte i Örebro med omnejd och vill få fler affärer genom Google kontaktar du oss genom knappen nedan.

Anlita oss för att byta fönster på din fastighet

Ska du byta till nya fönster och söker hantverkare för arbetet? Kontakta oss för prisförfrågan!

Vi är ett byggföretag som arbetar med att renovera badrum främst i Örebro med omnejd. Med lång erfarenhet och kundfokus utför vi alla typer av badrumsrenoveringar. Vi satsar på kvalitet när det gäller både materialval och utfört arbete vilket leder till långvarigt samarbete med våra kunder.

Varför anlita oss för ditt fönsterbyte?

Söker du hantverkare i Örebro och vill vara säker på att få ett fullgott arbete utfört vid ditt dörr- och fönsterbyte ska du kontakta oss! Med lång erfarenhet och en stark yrkesstolthet utför vi alla uppdrag med stor noggrannhet och serviceinriktning. Vi monterar ner de gamla dörrarna och fönstren och transporterar dem till återvinning samt givetvis monterar de nya på plats. Vi står för totalentreprenad och vi sköter kontakten med alla underleverantörer som kan behövas för projektet. Det kan exempelvis röra sig om plåtslagare för fönsterbleck och inklädnad runt fönstren. Du kan vara säker på att vi enbart använder oss av samarbetsparters med samma starka yrkesstolthet som vi!

När vi byter fönster och dörrar kan du vara säker på att vi enbart använder kvalitetsprodukter och att allt arbete utförs fackmannamässigt enligt de regler och bestämmelser som finns för badrum och våtutrymmen.

Inga arbeten är för små eller för stora och har du fastnat i dina tankar kring hur du vill få ett arbete genomfört hjälper vi dig gärna med idéer och tips för bästa slutresultat. Våra dedikerade och kreativa medarbetare har alltid som målsättning att överträffa kundens förväntningar och med stor omsorg tar de fullt ansvar för att arbetet utförs på bästa sätt.

Skicka fråga om att synas här!

  Byta fönster i Örebro - kontakta oss!

  Vanliga arbetsmoment vid fönsterbyte

  För att byta fönster och dörrar kan det krävas insatser från ett par olika yrkesgrupper. Snickare står fär rivning av inklädnad och nedmontering av gamla dörrar och fönster. När detta är gjort monteras sedan de nya produkterna. Då äldre fönster och dörrar inte alltid producerades i samma standardmått som dagens produkter kan det krävas lite extra arbete för att få allt på plats på ett snyggt sätt. Snickaren kan även i många fall vara den som ansvarar för att klä in runt dörrarna och fönstren, för att göra det snyggt.

  Vid de allra flesta fönsterbytena krävs det montering av fönsterbleck, för att göra det tätt mot regn och snö. Detta arbete står för det mesta en plåtslagare för. Det kan även vara så att det är plåtslagaren som klär in och gör det snyggt runt dörrarna och fönstren.

  Badrumsrenovering Örebro - Anlita oss när du behöver hantverkare!

  Byta fönster? Tänk igenom arbetet noggrant!

  Fönsterbyte är en relativt stor investering och för att slutresultatet är det viktigt att göra rätt från början.

  Med lång erfarenhet av dörr- och fönsterbyte i Örebro med omnejd kan vi givetvis vara med i planeringsstadiet, så allt blir så optimalt som möjligt.

  Fundera noggrant igenom vilken typ av fönster och dörrar ni vill ha. Ska fönstren vara med eller utan spröjs? Ska balkong- och altandörrar vara helt i glas eller ska det bara vara glas på övre delen? Vill du ha fönster i trä eller med aluminiumram? Vilken isoleringsgrad är du i behov av? Frågorna du bör kunna besvara innan du beställer är många och ta dig tid att besvara dem på bästa sätt.

  Kontakta oss med ditt önskemål, så gör vi en utvärdering kring hur vi kan uppfylla det bäst!

  Hammare - anlita oss som snickare i Örebro!

  Använd ROT-avdraget vid fönsterbyte!

  Anlitar du oss för att byta fönster kan du få göra avdrag från din skatt på arbetskostnaden. Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag.

  Vi ansöker om ROT-avdraget och drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rotavdraget räknas ihop med rutavdraget och är högst 75 000 kronor per person och år. Rotavdraget får dock högst vara 50 000 kronor per år. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

  Vill du som arbetar med fönsterbyten i Örebro synas på denna sida och få fler jobbförfrågningar via Google?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag!

   Scroll to top