För dig som vill anlita snickare i Örebro

Renovera badrum Örebro

Arbetar du med badrumsrenovering i Örebro med omnejd och vill få fler affärer genom Google kontaktar du oss genom knappen nedan.

Anlita oss för att renovera ditt badrum

Ska du renovera badrum och söker hantverkare för arbetet? Kontakta oss för prisförfrågan!

Vi är ett byggföretag som arbetar med att renovera badrum främst i Örebro med omnejd. Med lång erfarenhet och kundfokus utför vi alla typer av badrumsrenoveringar. Vi satsar på kvalitet när det gäller både materialval och utfört arbete vilket leder till långvarigt samarbete med våra kunder.

Varför anlita oss för din badrumsrenovering?

Söker du hantverkare i Örebro och vill vara säker på att få ett fullgott arbete utfört vid din badrumsrenovering ska du kontakta oss! Med lång erfarenhet och en stark yrkesstolthet utför vi alla uppdrag med stor noggrannhet och serviceinriktning. När behoven finns river vi befintligt golv och befintliga väggar och sätter nya skivor för bästa resultat. Vi står för totalentreprenad och vi sköter kontakten med alla underleverantörer som kan behövas för projektet. Det kan exempelvis röra sig om elektriker, VVS-montörer och plattsättare. Du kan vara säker på att vi enbart använder oss av samarbetsparters med samma starka yrkesstolthet som vi!

När vi renoverar badrum kan du vara säker på att vi enbart använder godkänt material och att allt arbete utförs fackmannamässigt enligt de regler och bestämmelser som finns för badrum och våtutrymmen.

Inga arbeten är för små eller för stora och har du fastnat i dina tankar kring hur du vill få ett arbete genomfört hjälper vi dig gärna med idéer och tips för bästa slutresultat. Våra dedikerade och kreativa medarbetare har alltid som målsättning att överträffa kundens förväntningar och med stor omsorg tar de fullt ansvar för att arbetet utförs på bästa sätt.

Skicka fråga om att synas här!

  Renovera badrum i Örebro - kontakta oss!

  Vanliga arbetsmoment vid badrumsrenovering

  För att renovera ett badrum krävs det i de flesta fall insatser från flera olika yrkesgrupper. Snickare står ofta för rivning och är även de som byter golv- och väggskivor vid behov samt reglar upp och förstärker väggar för att det ska gå att fästa exempelvis handfat och väggbeslysning på ett bra sätt.

  VVS-montören är den som drar avlopps- och vattenrör och monterar badrumsporslin och blandare. Han eller hon står även för vattenburen golvvärme.

  Plattsättaren är den person som står för den underliggande tätningen och sättning av kakel och klinker.

  Elektrikern är givetvis den som drar all el till belysning, handdukstorkare och badrumsfläkt. Installatören är även den som monterar elektrisk golvvärme.

  Badrumsrenovering Örebro - Anlita oss när du behöver hantverkare!

  Renovera badrum? Planera noggrant!

  Badrumsrenovering är en relativt stor investering och för att det ska stå sig tätt och fortsätta vara snyggt är det viktigt att göra rätt från början.

  Med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar i Örebro med omnejd kan vi givetvis vara med i planeringsstadiet, så allt blir så optimalt som möjligt.

  Det är viktigt att badrummet är välplanerat redan innan projektet påbörjas. Rör för både vatten och el måste dras korrekt från början, för att undvika bekymmer längre fram. När tätskiktet är på och kakel och klinker är monterat finns det inget enkelt sätt att ändra något i efterhand.

  Kontakta oss med ditt önskemål, så gör vi en utvärdering kring hur vi kan uppfylla det bäst!

  Hammare - anlita oss som snickare i Örebro!

  Använd ROT-avdraget vid badrumsrenoveringen!

  Anlitar du oss för att renovera ditt badrum kan du få göra avdrag från din skatt på arbetskostnaden. Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag.

  Vi ansöker om ROT-avdraget och drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rotavdraget räknas ihop med rutavdraget och är högst 75 000 kronor per person och år. Rotavdraget får dock högst vara 50 000 kronor per år. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

  Vill du som arbetar med badrumsrenoveringar i Örebro synas på denna sida och få fler jobbförfrågningar via Google?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag!

   Scroll to top