För dig som vill anlita snickare i Örebro

Renovera kök Örebro

Arbetar du med köksrenovering i Örebro med omnejd och vill få fler affärer genom Google kontaktar du oss genom knappen nedan.

Anlita oss för din köksrenovering i Örebro

Ska du renovera kök och söker snickare i Örebrotrakten för arbetet? Kontakta oss för prisförfrågan!

Vi är ett byggföretag som arbetat länge med att renovera kök i främst i Örebro med omnejd. Med lång erfarenhet och kundfokus utför vi alla typer av köksrenoveringar. Vi satsar på kvalitet när det gäller både materialval och utfört arbete vilket leder till långvarigt samarbete med våra kunder.

Varför anlita oss för din köksrenovering?

Söker du snickare i Örebro och vill vara säker på att få ett fullgott arbete utfört när det gäller att renovera ditt kök ska du kontakta oss! Med lång erfarenhet och en stark yrkesstolthet utför vi alla uppdrag med stor noggrannhet och serviceinriktning. Vi river ut det gamla och monterar det nya köket, med allt vad det innebär. Vi står för totalentreprenad och vi sköter kontakten med alla underleverantörer som kan behövas vid olika typer av projekt. Det kan exempelvis röra sig om elektriker, VVS-montörer, plåtslagare och plattsättare. Du kan vara säker på att vi enbart använder oss av samarbetsparters med samma starka yrkesstolthet som vi!

När vi renoverar kök kan du vara säker på att vi och våra underleverantörer enbart använder material av bästa kvalitet och att allt arbete utförs fackmannamässigt enligt de regler och bestämmelser som finns.

Inga arbeten är för små eller för stora och har du fastnat i dina tankar kring hur du vill få ett arbete genomfört hjälper vi dig gärna med idéer och tips för bästa slutresultat. Våra dedikerade och kreativa medarbetare har alltid som målsättning att överträffa kundens förväntningar och med stor omsorg tar de fullt ansvar för att arbetet utförs på bästa sätt.

Skicka fråga om att synas här!

  Renovera kök i Örebro - kontakta oss!

  Vanliga arbetsmoment vid köksrenovering

  Vid renovering av kök krävs det i de flesta fall insatser från flera olika yrkesgrupper. Snickare står ofta för rivning och är även de som byter golv- och väggskivor vid behov samt reglar upp och förstärker väggar för att det ska gå att fästa exempelvis skåp och köksfläkt på ett bra sätt. De sätter ihop stommar och skåp och monterar dem på plats. Ska köket ha parkettgolv lägger de även det.

  VVS-montören är den som drar avlopps- och vattenrör och monterar blandare, medan elektrikern drar all el till sina rätta positioner.

  Ska det sättas kakel eller läggas klinkergolv är det en plattsättare som utför det arbetet och vid val av plastmatta tas en mattläggare in. Målare står för målning och tapetsering och eventuellt ventilationsrör till köksfläkten monteras av en plåtslagare.

  Köksrenovering Örebro - Anlita oss när du behöver renovera kök

  Renovera kök? Planera noggrant!

  Köksrenovering är en relativt stor investering och för att det ska vara praktiskt och väl fungerande en lång tid är det viktigt att göra rätt från början.

  Med lång erfarenhet av köksrenoveringar i Örebro med omnejd kan vi givetvis vara med i planeringsstadiet, så allt blir så optimalt som möjligt.

  Det är viktigt att köket är välplanerat redan innan projektet påbörjas. Var blir det bäst att placera diskho och spis? Var blir det mest praktiskt att placera vitvaror och hur mycket bänk yta kommer att behövas? Hur mycket förvaring finns det behov av och vilken höjd är mest ergonomisk att arbeta vid? Detta är bara några av många frågor som måste besvaras innan arbetet kan påbörjas.

  Kontakta oss med ditt önskemål, så gör vi en utvärdering kring hur vi kan uppfylla det bäst!

  Hammare - anlita oss som snickare i Örebro!

  Använd ROT-avdraget när du renoverar ditt kök!

  Anlitar du oss för din köksrenovering kan du få göra avdrag från din skatt på arbetskostnaden. Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag.

  Vi ansöker om ROT-avdraget och drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rotavdraget räknas ihop med rutavdraget och är högst 75 000 kronor per person och år. Rotavdraget får dock högst vara 50 000 kronor per år. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

  Vill du som arbetar med köksrenovering i Örebro synas på denna sida och få fler jobbförfrågningar via Google?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag!

   Scroll to top