För dig som vill anlita snickare i Örebro

Takläggning Örebro

Är du takläggare i Örebro med omnejd och vill få fler affärer genom Google kontaktar du oss genom knappen nedan.

Anlita takläggare i Örebro för ditt takbyte

Ska du byta tak på ditt hus, garage eller förråd och behöver en takläggare? Kontakta oss för prisförfrågan!

Vi är ett byggföretag som utför takläggning främst i Örebro med omnejd. Med lång erfarenhet och kundfokus utför vi alla typer av takläggning och riktar oss till både privatpersoner och företag. Vi satsar på kvalitet när det gäller både materialval och utfört arbete vilket leder till långvarigt samarbete med våra kunder.

Varför anlita oss för takläggning?

Är du i behov av att byta tak och söker takläggare i Örebro och vill vara säker på att få ett fullgott arbete utfört ska du kontakta oss! Med lång erfarenhet och en stark yrkesstolthet utför vi alla uppdrag med stor noggrannhet och serviceinriktning. Vi står för rivning, underlagsarbete och takläggning och givetvis ser vi till att transportera bort allt rivningsmaterial för förbränning eller deponi. Vi står för totalentreprenad vilket innebär att vi sköter kontakten med eventuella underleverantörer som kan behövas kring vissa detaljer vid takbytet. Det kan exempelvis handla om skorstensbeslag, hängrännor och stuprör, vilket kan vara passande att byta när det ska läggas nytt tak. Du kan vara säker på att vi enbart använder oss av samarbetsparters med samma starka yrkesstolthet som vi!

Vi arbetar främst med lertegel och betongpannor och vi river det gamla taket, lägger underlagspapp, sätter ströläkt och bärläkt samt slutligen lägger pannorna. Behöver du hjälp med plåttak eller papptak ordnar vi givetvis detta också.

Inga arbeten är för små eller för stora och våra dedikerade och kreativa medarbetare har alltid som målsättning att överträffa kundens förväntningar och med stor omsorg tar de fullt ansvar för att arbetet utförs på bästa sätt.

Skicka fråga om att synas här!

  Byta tak i Örebro - kontakta oss för pris!

  Vanliga arbetsmoment vid takläggning

  Arbetet med att lägga ett nytt tak skiljer sig en hel del åt beroende på takmodell och allmänt skick. Är taket i mycket dåligt skick måste i vissa fall undertaket lagas eller bytas ut. I allra värsta fall måste kanske vissa takstolar förstärkas. När undertaket är helt läggs underlagspappen.

  När detta är klart sätts ströläkt och bärläkt. Rekommendation är att sätta nya krokar, hängränna och fotplåt när taket ändå ska läggas nytt. Även nockbrädan och vindskivor byts ofta ut mot en nya. Sedan läggs pannorna ut på taket och nockpannorna spikas fast i nockbrädan.

  När hela taket är lagt återstår det sista med att göra det tätt genom plåtbeslag kring skorsten och eventuella ventilationsrör, samt vindskivelist.

  Byta tak - anlita oss för din takläggning!

  Välj rätt typ av tak!

  Rådfråga oss kring ditt takbyte, så att du får det tak som passar taket allra bäst.

  Med lång erfarenhet av takläggning i Örebro med omnejd kan vi snabbt hjälpa dig med vilket tak som passar ditt tak allra bäst.

  Tegel- och betongpannor är det vanligaste takmaterialet på vanliga villor i Sverige. Det som är viktigt att tänka på är att ett sådant tak väger mer än exempelvis plåttak, så takkonstruktionen måste vara dimensionerad för rätt vikt vid sådan tag. Dessutom krävs en viss lutning, för att säkerställa att taket håller helt tätt.

  Papptak och plåttak väger betydligt mindre och klarar i de flesta fall lite lägre lutning på taket.

  Kontakta oss med ditt önskemål, så gör vi en utvärdering kring hur vi kan uppfylla det bäst!

  Hammare - anlita oss som snickare i Örebro!

  Använd ROT-avdraget vid takläggning!

  Anlitar du oss för lägga ditt nya tak kan du få göra avdrag från din skatt på arbetskostnaden. Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag.

  Vi ansöker om ROT-avdraget och drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rotavdraget räknas ihop med rutavdraget och är högst 75 000 kronor per person och år. Rotavdraget får dock högst vara 50 000 kronor per år. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

  Vill du som arbetar med takläggning i Örebro synas på denna sida och få fler jobbförfrågningar via Google?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag!

   Scroll to top